Последователи

петък, 25 февруари 2011 г.

Цветна серия

Бързам да поздравя и аз Елшите с една семпла картичка, но от сърце. Аз много харесвам цветята във всичките им форми и се надявам да допадне и на вас, тъй като просто изобилства от цветя. Извинявам се за лошите снимки, правени са с телефон. Апаратът ми напоследък има собствено мнение.

 Отново Честит празник  - цяла седмица купон и усмивки, цяла година здраве и късмет!

Следващата картичка направих по повод пенсионирането на учителката на дъщеря ми, която е четвърта група в детската градина. Всички деца много я обичат. Днес беше последния и ден с тях и се опитахме да я зарадваме малко. 




И отново картичка в същия десен. Получи се нещо като серия, но тези дребни цветчета стоят хем весело, хем елегантно и страшно ми харесват.
Дано са харесали и на вас.

вторник, 22 февруари 2011 г.

Нещо ново, нещо старо, нещо...

Откакто разбрах какво е новото предизвикателство на Елшите в ума ми все се въртят сватбени картини. Спомням си, когато бях малка, една много красива рокля, бродирана на дребни цветчета. Венчалната рокля на баба ми - червена! Тогава ми беше чудно как може булката да е в червено, сега вече сме свидетели на какво ли не и нищо не ме очудва. Но е факт, че когато чуя за "Нещо ново, нещо старо, нещо синьо и нещо на заем взето" неминуемо се сещам за сватба. И сега така - за предизвикателството на Двете елши. Не съм сигурна до колко синьото е сватбен цвят но присъства в моята картичка, която би могла да се приеме и като покана.Нови са печатите и перцата. Старо е релефа.  Дантелата е хем ново, тъй като я използвам за пръв път, хем старо, тъй като я имам от баба си. Нещото на заем взето е модела на картичката който видях тук - http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?fbid=110664032342498&set=a.105560589519509.8648.100001967053217&theater.
Дано ви хареса, а на мен страшно ми се ходи на сватба.