Последователи

понеделник, 25 април 2011 г.

Три цвята

Честит Великден, приятели! Христос возкресе, за да ни напомни, че има хора готови на всичко за тези, които обичат. Бъдете здрави и нека се обичаме.
Бързам в последните часове да се включа в предизвикателството на Тони при Картичкофуриите. Нейните картички всеки път ме оставят без дъх - няма нищо излишно, всеки детайл си е на мястото, и са толкова въздействащи. Седнах да правя картичка в нейния стил - изчистена и без излишни неща по нея, но в крайна сметка пак се отплеснах. Седнах с идеята за бяло, лилаво и зелено, а резултата се оказа ......далеч от заплануваното :-) Та така, да ви я представя все пак.

неделя, 17 април 2011 г.

Празнично

Здравейте и честит имен ден на всички с имена на цветя и дървета! Да, и на дървета - много хора не знаят, но празника се знае и като Цветница - Връбница и днес празнуват и хората с имена на дървета. Като моята Явора. Да е жива и здрава, умна и благородна и разбира се много креативна.
За първия и рожден ден кръстницата и подари Явор в саксия точно на годинка. Днес се сетих че мога да я снимам с връстника и адаша и, който се извисява доста над нея.
6 годишните Явора и Явор /не можах да обърна снимката/

Още един повод за радост на малката ми вълшебница днес е че стана победител в игра 17 на малките картичкофурии - много е щастлива и сега ръчичките и още повече я сърбят за хартийки, перфоратори и цветни моливи.
Вчера двамата мъже в моя живот имаха празник - единият стана на 34 - бъди жив и здрав, там на далекото където си, ние те чакаме, а другият стана на 4. Много важна възраст, вече е голям.

Тоши, расти ми жив и здрав, справедлив и любопитен. Всички много те обичаме.
Та така, около мен само празници и поводи за усмивки. 
Желая на всички, именици или не, хубав празник. Много усмивки по лицата и много топлина в душите.

вторник, 12 април 2011 г.

Кръг в квадрат и пеперудка

Здравейте всички, от два дни е готова картичката ми, но някак вечер трудно стигам до компютъра - пролетната ми умора заплашва да се превърне в лятна :-)
Картичката се получи някак от самосебе си - пеперудите присъстват в почти всички мои проекти, а този десен хартия на Papermania "Henbury lane" е просто завладяващ. Доста ми беше трудничко да изрежа правилно кръгчето, което пък ме наведе на мисълта , че хората да измислили режещи пергели и е крайно време да си купя. Решетката е от перфорирани елементи "Градинска асма".   Ще я включа в предизвикателството "Кръг в квадрат и пеперуда" на Картичкофуриите.


сряда, 6 април 2011 г.

За два юбилея

Наложи ми се доста скоростно да направя картички за два юбилея - за 40 на един господин и за ..... :-) на една дама. За дамата направих две, за да може поръчителката да си избере едната. Спря се на тази с ветрилото. Дамата, за която е картичката е изключително изискана и елегантна, така че мисля, че ще си я хареса.
Снимките са ужасни, знам, но.....




Идеята за картичката с ветрилото е от сайта на Docrafts. За съжаление не си спомням къде видях модела на картичката "солничка", но е ефектен.
Хубав ден на всички.

вторник, 5 април 2011 г.

Нов облик на Скрап Бутик

Скрап Бутик променят визията си и "черпят" по случая. Разгледайте блога им тук  - страхотен е!

събота, 2 април 2011 г.

Pop-up картичка

Рядко правя такива картички. Не, че ме затрудняват, не че не ги харесвам, ами...и аз не знам защо. А са толкова весели, когато нещо изскочи от вътре.

Днешната ми картичка ще отиде при Картичкофуриите - за пръв път ще участвам в тяхно предизвикателство и се вълнувам. Не претендирам оцветяването ми да е перфектно, даже никак, но пък иначе стана много весела картичка. В тези печати се влюбих още щом ги видях и въпреки, че знаех ,че ще имам трудности с оцветяването, си ги купих. И не съжалявам - уча се.