Последователи

неделя, 29 януари 2012 г.

Добре дошъл Виктор!

Да не си мислите че бездействам като се появявам рядко? Неее, нищо подобно! Не, че имам безкрайно много време за творене, но все пак се намира. Правя едни много неща, за тях дай Боже другия път, но сега съм тук за да ви покажа как приветствам Виктор. Той е само на 9 дена и е детенце на една девойка, която като работех в училище беше първи клас /някой да каже нещо за летенето на времето/.  Стига приказки! Виктор е вече тук и трябва да бъде посрещнат подобаващо, като Мъж!


Тук е момента да благодаря отново на Маги за чудесните картинки, който получих като част от коледната размяна. Една от картинките се кипри на картичката! 
Хубав ден мацки! Стойте на топло и творете!

събота, 21 януари 2012 г.

Синичко

Лелеее, излагам се - 20 дена затишие, хич ме няма! Но сега съм тук. На14 януари моята бивша класна имаше рожден ден. Много исках да я изненадам и в резултат се получи тази синя картичка. Познайте сега кой е любимия цвят на класната :-)
Първия ми опит с цветна ембосинг пудра - на кръгчето плачевен резултат, но от пеперудата аз лично съм доволна. И първата ми игла! Харесвам си я много и май ще започнат за присъстват често в проектите ми.
Класната беше изненадана, понеже хииич не очакваше и ми се отблагодари с две кутийки с джунджурийки, които скоро ще намерят приложение :-)
И един книгоразделител и направих, че тя сега работи в библиотеката, но снимката е толкова кофти, че не е за показване.
Погледнах ви какво правите из местенцата - Браво на вас! И аз не почивам, но за това следващия път.
Черпя една чудно-нежна песен и ви желая хубава вечер и до следващия път

неделя, 1 януари 2012 г.

Честита Нова Година

Честита нова година мили момичета!
Много пари в банката и малко тревоги в живота,
нова кола в гаража и старо уиски в хола,
далечна екскурзия в чужбина и близки и верни приятели!
Успешна година за всички ни!