Последователи

неделя, 13 януари 2013 г.

Моята Мерида

Здравейте мацки,
фейсбук си е фейсбук, но си припомних колко е зареждащо да се ровя в блоговете и да скачам от блог на блог! Като дете в сладкарница съм :-)
На 7 януари моята принцеса стана на 8 и естествено партито беше принцесешко /само че се състоя вчера / :-) След като категорично отхвърлих желанието тортата да е с Бойко Борисов !!! Явора се спря на Мерида от "Храбро сърце" - много добро филмче! С децата си имаме ритуал - за всеки празник или рожден ден ги водя на кино, та това лято едно от филмчетата, които гледахме беше именно за Мерида. Идеята за поканите просто засвети като сигнална лампа в съзнанието ми и след като си харесах картинка се получиха доста бързо. Оформих ги като билет за кино, с перфорация където да се скъса, но в последствие се оказа, че много малко от хората, на които ги показах направиха аналогията :-( Въпреки това аз съм много доволна от текста, който измислих и адски се радвам на новия си шрифт
Докато се ровех за картинката в нета, попаднах на една идея за медальони от бирени капачки. За всеки рожден ден подготвям на гостенчетата пакетче с лакомства и балон като благодарствено подаръче, но този път реших подаръчетата да са ключодържатели от капачки с картинка от филма. Само за рожденичката имаше медальон, нали е принцеса :-)
И тортата беше с Мерида, и клоун имаше и въобще парти по всички правила!Как да не съм щастлива мама :-)

А вие записахте ли се  за бележника Молескин , който на 01.02. ще тръгне по своя път, за да събере вашите интерпретации за Приятелството и Семейството? Очаквам ви.
Спокойна и мързелива неделя момичета.