Последователи

неделя, 17 април 2011 г.

Празнично

Здравейте и честит имен ден на всички с имена на цветя и дървета! Да, и на дървета - много хора не знаят, но празника се знае и като Цветница - Връбница и днес празнуват и хората с имена на дървета. Като моята Явора. Да е жива и здрава, умна и благородна и разбира се много креативна.
За първия и рожден ден кръстницата и подари Явор в саксия точно на годинка. Днес се сетих че мога да я снимам с връстника и адаша и, който се извисява доста над нея.
6 годишните Явора и Явор /не можах да обърна снимката/

Още един повод за радост на малката ми вълшебница днес е че стана победител в игра 17 на малките картичкофурии - много е щастлива и сега ръчичките и още повече я сърбят за хартийки, перфоратори и цветни моливи.
Вчера двамата мъже в моя живот имаха празник - единият стана на 34 - бъди жив и здрав, там на далекото където си, ние те чакаме, а другият стана на 4. Много важна възраст, вече е голям.

Тоши, расти ми жив и здрав, справедлив и любопитен. Всички много те обичаме.
Та така, около мен само празници и поводи за усмивки. 
Желая на всички, именици или не, хубав празник. Много усмивки по лицата и много топлина в душите.

3 коментара:

  1. Ей каква хубави хубави празнични дни сте имали, бъдете всички много щастливи и много усмивки всеки ден да си подарявате. А малката принцеса има ли си блог за да сподели с нас и нейните творения?
    Тръгнаха ми сълзи като прочетох, че таткото е далеко от вас, сетих се и за майка ми която от 13 години работи и живее в чужбина и никога не е имала възможност на празници да е при нас, но доло - горе посвикнах след толкова години. Сега малкото ми същровище изпълва всеки един момент със смях и усмивки.
    Пожелавам ви скоро да сте заедно без значение къде.

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря от сърце за пожеланията. За съжаление ситуацията е такава, че едва ли не във всяка трета къща има по някой, който е далеч. А принцесата дето толкова обича да споделя хобито ми естествено че има блог - http://qvoranamama.blogspot.com/
    Къде без блог, нали трябва да сме като мама.
    Желая на всички спокойствие и хубави дни.

    ОтговорИзтриване
  3. Опа, обърках се вече, нищо де, пак благодаря :-)

    ОтговорИзтриване