Последователи

четвъртък, 5 май 2011 г.

Просто така

Здравейте на всички. Днес няма да показвам картичка или каквото и да е, просто ми се искаше да кажа "здрасти" след като от уикенда не съм влизала в блог-пространството. Наложи се да влезем в болница със сина ми, което ми попречи да присъствам на срещата на русенските картичкофурии. Момичета, дано срещата е била страхотна. Изобщо няма да коментирам престоя си в болницата, нямам думи просто. Ще кажа само, че стая 26 на Първо детско отделение в русенската болница е най-странното място, на което съм творила - имах поръчка за една бутилка за утрешния празник и се наложи свекърва ми да го играе отряд за бързо реагиране. Донесе ми материалите, после една колежка дойде да вземе готовата бутилка, а сина ми беше така добър да бяга по коридора докато я доизкусурявам. В крайна сметка всичко се нареди и бутилката вече е при своята поръчителка, за съжаление без снимки. А кое е най-странното място на което вие сте творили?
След като преседяхме доволно много време според моите разбирания в болницата закрепихме положението и днес се прибрахмеее. Което си е достатъчен повод за радост. Ноооо, късметът си е късмет - два часа след като се прибрахме, научих че едната машинка за релеф "Texture Boutique" от играта на Хобисимо идва в къщи :-))))) Честито на малката ми фея Явора, която я спечели.
Имах време колкото да подредя след отсъствието си, да се изкъпя и да прегледам какво съм пропуснала из публикациите в блоговете, които следя - всички сте сътворили прекрасни неща и малко ви завиждам че сте имали време за любимото хоби. Но ще наваксам, най-важно е децата да са живи и здрави. Сега ви желая спокойна вечер. Отивам да храня домочадието и най-накрая да се насладя на пълноценен сън в собственото ми легло поне до......докато ми позволят малките хуни.
Спокойна нощ на всички.

2 коментара: