Последователи

петък, 10 юни 2011 г.

Няколко

Здравейте дами. Искам само да ви покажа три картички, които са толкова различни една от друга. И разбира се - наградката ми от Доника  . Страхотна е с тези така любими мои заврънтулки. Благодаря ти Дони.

Поръчаха ми да направя закачлива покана за кумове и се получи ето това - за пръв път правя модел с такова приплъзване и си мисля, че следващия път ще е по-добре. Най-важното е, че кумовете са се съгласили да кумуват и то с усмивка.


Преди известно време казвам на съпруга си, че искам шевна машина, а той:  Жена, прави си там картичките и не се занимавай с шев и кройка. От къде, милия, да знае, че точно за картичките я искам. Е, и не само. Няма да тръгна да шия бални рокли, но все някой тегел мога да направя. И страхотно много ми се иска да ушия облекло за тефтер или лаптоп. Та цялото това словоизлияние беше за да ви представя следващата картичка - първата ми с шити елементи /получих машинатаааа/. Не я критикувайте много, виждам недостатъците. Изкривих на няколко места, но пък колежката, която я поръча толкова си я хареса,че каза да не правя друга. Всъщност това е картичка за едно испанско бебе, което трябва да се роди всеки момент и си е наречена за  него.
Последната картичка, която ще ви покажа е за рождения ден на моята майка. Като малка се чудех как баба ми винаги гледа тази толкова голяма и самостоятелна мама с такава нежност и винаги се тревожи. Сега аз съм мама и прекрасно разбирам. На някои надписа може да се стори неподходящ за такава картичка, но за мен това са думите, които искам майка ми да чуе. И да и ги казвам по-често.
Това е първото цвете, което правя. Ембоснатия надпис малко не ми се получи, но след като я изпратих на мама я изпращам и при  Картичкофуриите.
И още нещо - "Колко бързо порастваме, мамо, колко бавно се учим на нежност!"

2 коментара:

  1. И трите картички са много хубави! Първата е много весела и закачлива,как няма да се съгласи човек да кумува, ако му поднесат такава покана :) А втората е толкова цветна, дори не забелязвам несъвършенства. Третата е смепла и изчистена, но говори сама за себе си, а това е достатъчно. Честито за шевната машина, много нови проекти с нея ти пожелавам!

    ОтговорИзтриване
  2. Честита придобивка! Със здраве да си я ползваш и да създадеш много красота с нея! Много хубави картички си направила! И шевовете са станали добре според мен, и цветето за картичката на майка ти се е получили много красиво! Поздравления!

    ОтговорИзтриване