Последователи

вторник, 6 септември 2011 г.

В последния момент

Здравейте. Хващам последния момент и се включвам в няколко седмици на Хобисимо.
И така:
За седмица 3 декорирах дървената кутийка, която получих като награда от Снежи /Бежко- Под навеса/.


Не бях сигурна обаче дали се приемат такива кутийки и за това реших подаръка за племенника ми, който ще е първокласник да бъде в кутийка. Няма да показвам съдържанието, понеже майка му също има блог и ще види изненадата :-)

За седмица 6 използвах останали парченца хартия , за направата на снежинките. Винаги правя така - събирам малките парченца и когато имам свободно време си перфорирам фигурки и си ги прибирам за когато ми дотрябват.
За седмица 7 имам второ предложение, което ще отиде и при КФП 82 Чисто бяла картичка.

Най-много ме затрудни седмица 8 - Цветно вдъхновение, и то защото веднага ми се оформи идея, но като разгледах публикуваните картички и видях идеята си интерпретирана по два различни начина, което наложи да променя първоначалния си замисъл. В крайна сметка се получи семпла картичка, която обаче аз си харесвам.
Толкова за момента. Все пак съм доволна, че успях да се включа с участия във всяка от седмиците на Хобисимо, което за мен си беше огромно предизвикателство, но УСПЯХ!

3 коментара:

  1. Поли, виждам, че почивните дни са се отразили добре на вдъхновението ти. Прекрасни неща си направила! Кутийката е прекрасно декорирана, много свежа... а картичката в бяло ми е фаворит - толкова е нежна!

    ОтговорИзтриване
  2. Поли, с удоволствие и интерес изчетох публикацията ти, в която си събрала толкова интересни и красиви творения! Всичко, всичко ми хареса - и свежата декорация на първата кутийка, и кутийката за първокласника, и коледната картичка, която е с толкова интересни снежинки, а мишоците са просто завладяващо сладки, и не на последно място, разбира се, интерпретацията ти за цветното вдъхновение на Хобисимо /наистина се оказа по-трудно, отколкото на първи прочит/. Справила си се чудесно с всичко!

    ОтговорИзтриване
  3. Все красиви неща ни показваш и този път, особено много харесах дървената кутия :)
    Късмет при Хобисимо!

    ОтговорИзтриване