Последователи

събота, 24 септември 2011 г.

Най-бързия албум

Здравейте всички,
толкова рядко публикувам напоследък, добре поне че успявам да хвърлям по едно око на това, което публикувате вие. Ама като попадне човек в Сатурнова ли беше Нептунова ли дупка и като се забатачат нещата.....Дойде ми внезапна проверка на проекта - три дена! Изгоря ми принтера  /ама като гледам аз съм четвъртата с подобен проблем/, и сега съм все едно ръцете ми са вързани. Една колежка ми поръча албум за кръщене ама "за утре"!!! И аз нали съм от тия дето трудно казват НЕ, особено на приятел, казах че ще се постарая. Принтирах на работа, почнах в 20.00 вечерта, спах от 4 до 7 и в 14,30 колежката си взе албума с още не засъхнало лепило. Труд, който обикновено ми отнема средно 7-8 вечери....по моему се справих прилично, тя беше във възторг, който аз не можах да споделя поради усилията да не заспя. Ето част от страничките в албума за "канадчето" Валери:







Последната снимка представлява пожелания/наричания за първата, петата, седмата, петнадесетата и осемнадесетата година на детето. Залепени са лекичко по средата, така че да не се вижда какво пише вътре и да се отворят на съответния рожден ден.
В същия ден, в който предадох албума се развали казанчето в банята / хахахаха / и пак същия ден сутринта мъжа ми замина на път и се наложи аз да се правя на техничар, неуспешно за момента.
И пак в същия ден говоря с една приятелка по телефона да я питам как си представя картичките, които ми е поръчала за неделя, а тя казва "както ги направиш, ама не са за неделя ами за утре"!!!!!! И така, дремнах 3 часа и се захванах с картичките.

Не си харесвам оцветяването на мечето, но така става когато цялата енергия на света, събрана в човече 150см, което се опитва да ти говори със 120 думи в минута, ти виси на главата докато оцветяваш. И накрая пита "ами тая заврънтулка ей там що не я сложиш и нея"?
Така, стискайте палци да си намеря принтер със същите консумативи на културна цена, че моя май няма да възкръсне. Ще се опитам все пак да се включа в някое и друго предизвикателство.

4 коментара:

  1. Албумчето е станало страхотно! С право поръчителката се е зарадвала - много е идейно! Картиките също са много мили и детски - браво!

    ОтговорИзтриване
  2. Браво Поли, справила си се повече от чудесно със всички задачки.Много е досадно някой да ти виси на главата :)
    Желая ти от новата седмица всичко да е наред и да намериш хубав принтер :)
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  3. Полииии, Поли, ти си героиня! Как си успяла с толкова проекти "за утре" не знам, но знам, че си се справила много добре! Браво! Много ми хареса идеята с пожеланията за рождените дни!

    ОтговорИзтриване
  4. Как си се справила!Толкова много неща си свършила и то въпреки трудностите и пречките! Чудесно е албумчето, грее!Чудесна хрумка е това с пожеланията за различните възрасти на детето:) И картичките също са хубави, а ти си герой :) Късмет с принтера!Ще кажеш какво си открила, че и на мен ми предстои подобен избор...

    ОтговорИзтриване