Последователи

понеделник, 26 септември 2011 г.

Вълшебство за теб

Здравейте, аха-аха да изпусна срока но успявам да се включа и аз с визитка. Често съм си мислила как бих искала да изглежда визитката ми. Исках да е точно като нещо вълшебно, което ще те накара да се усмихнеш и се сетих за този тип изскачащи картички. Много си я харесвам и червеното определено е цвят, който използвам доста често и този път посегнах към него съвсем несъзнателно. Размера е 11 / 7, много се притеснявах да не стане голяма, но се оказва че това е един много симпатично среден размер. И въпреки, че направата и отнема време, мисля че бих могла да направя към 10-15 такива /мъъъънинко понамалени/  за специални хора.



После, водена от рационализма, реших че трябва да имам и такива с по-нормален за прибиране размер. Получиха се ето тези шаренки мъничета.Идеята е текста да бъде принтиран и изрязан директно от листа, но когато принтираш на работа и носиш в къщи обикновено се получава така. Оставих достатъчно разстояние между отделните визитки, но забравих да махна линиите с които оразмерявам. В резултат вместо да режа формите направо от листа, се наложи да изрязвам доста близо до текста и да лепя върху формите. Все пак реших да ги споделя с вас.

Това е от мен. Предизвикателството беше чудесно. Сега всички имаме визитки и това е добре. Остава някой да ни поиска :-))))))

7 коментара:

  1. Много приятна изненада носи визитката ти:) Харесва ми идеята ти за вълшебстване по един особено елегантен начин. 100% Поли :) Радвам се, че се включи при Картичкофуриите тази седмица!

    ОтговорИзтриване
  2. Поли, като гледам мъничетата май и ти като мен не можеш да се спреш само на един цвят, ама какво да правим като всичките са толкова хубави :)!
    Успех!

    ОтговорИзтриване
  3. Идеята за изскачаща визитка е супер - съдържа и изненада, и възможност да украсиш повече площ или да напишеш повече текст, както ти всъщност си сторила :)
    Поздрави и успех!

    ОтговорИзтриване
  4. Ах, че е хубава, Поли! Наистина едно запомнящо се вълшебство! И другите са хубави и пъстри!

    ОтговорИзтриване
  5. Поли толкова неща си направила ,че започвам от тук!Много интересна идея с изкачаща визитка!И цветните също са добри!
    Най-много ме изненада дървената кутийка в предишната публикация!
    Изобщо все хубави неща!Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  6. Just popping by to say thank you for joining into my candy and for following me, hugs Liz xx

    ОтговорИзтриване
  7. Поли аз без малко да пропусна визитките ти?!? Невероятни са!Тази за "специални" хора е страшно идейна :)))

    ОтговорИзтриване