Последователи

събота, 29 октомври 2011 г.

КОЛЕДНО 2

Не съм писала от десет дена, ама покрай тия избори народа съвсем се бъгна! Вече единственото, което искам е свършват, дори резултата не ме вълнува толкова, въпреки че е изключително важен за работата ми през следващите 4 години. И като оставим на страна изборите, аз съм яхнала коледната вълна и няма слизане! Тататадаааам:



Има какво още да се желае от правите ми шевове /кривите ги докарвам/, но ми е малко трудно с електрическа машина /баба ми ме е учила на крачна, много по-лесно е/. Пък и нямам отделна маса за машината, това все още ми е проблем, и шия права пред скрина, не е удобно, но за момента е единствения вариант.
И да се похваля - детето беше отличено в инициативата на Грета. Явора е много щастлива,но аз съм още по-щастлива, защото за момента предпочита хартиите и лепилото пред компютъра и дано така продължи.
Освен това - ИМАМ НОВ ПРИНТЕЕЕЕЕЕЕР!
Хайде желая ви хубави почивни дни и малко повече слънце :-)))

5 коментара:

  1. Ааа сега разбирам защо се загуби от полезрението ми.Така исках да поздравя твоята сладурка с отличието и дано повлече крак та да не ти се налага да мислиш за нова работа.И на края за картичките ,които са вълшебни!

    ОтговорИзтриване
  2. Честито и за дъщерята, и за принтера:) и докато помня все още:

    http://whiffofjoy.blogspot.com/search/label/die-cutting

    урок за изрязване на нещо извън формата.

    А от картичките и на мен ми става коледно :)

    ОтговорИзтриване
  3. Поли, честито на Явора и тук! Това е прекрасно, че предпочита хартиите и лепилото пред компютъра или телевизора! Честит ти принтер, дълго да ти служи вярно и да ти е ценен помощник в създаването на нови красиви проекти!
    Коледната ти серия от картички е чудесна, много празнична!
    Поздрави и повече свободно време за нови красоти!

    ОтговорИзтриване
  4. О, Поли, страхотна коледна серия си подготвила! Едно е сигурно за коледните картички - никога не стигат :))) Така че продължавай да дерзаеш! Честито на малката сръчковка! Още много награди й пожелавам.
    А, да... и със здраве да си ползваш новия принтер!

    ОтговорИзтриване
  5. Много поводи за поздравления!Чудесни са-картичките :) И дъщеричката-също :) Нека все така те радва! Честито и за принтера-да си го използваш със здраве и да ти е в помощ!А за шевовете-аз нарочно ги криввам, така повече ми харесват, иначе валко казармено ми изглеждат, опънати без отклонение от правата линия.

    ОтговорИзтриване