Последователи

петък, 14 октомври 2011 г.

...

Здравейте момичета, това ще е публикация много в едно.
Правих бутилка за една сватба и мисля че цветята ми се получиха добре, а поръчителката каза, че не иска да я подарява :-))
Поканиха ме на мъжки рожден ден и трябваше да спретна картичка за два часа. Не времето беше проблем  а идеята - най-трудно ми е докато избистря идеята. В крайна сметка се получи тази картичка, но снимките са правени в 8 вечерта и им личи де. Колата е отпечатана на някакъв вид кожа.
Изпратих картичка и за инициативата на Грета по повод световния ден на картичкоправещите. Модела видях в един руски блог може би преди повече от година и сега му дойде момента. Мисля обаче, че с по-тънка панделка ще е по-добре.


Разбира се от останалите парчета хартия спретнах едно миньонче.
И да се похваля с детето. От малки парчета картон направи картичка за инициативата на Грета. Разчертах и квадратчетата, че трудно се оправяме с линията още. Тя си ги изряза, придаде им релеф и ги залепи. Малко са кривички и лепилото е размазано тук там /добре че е прозрачно/ , но стана весела картичка.
И последно :-) , парчето от един изрязан елемент ми даде идея за тази мъничка и весела картичка:
Забавлявайте се и се усмихвайте често често!! Спокойни и творчески почивни дни.

4 коментара:

  1. Чудесни неща си сътворила, браво на теб! И една голяма похвала за детето - много свежа и весела картичка!

    ОтговорИзтриване
  2. Поли, всичко, което видях е прекрасно! Бутилката наистина кара човек да си я запази, много нежна украса си й направила. Мъжката картичка е идейна и много готина. Коледните са си направо прекрасни и много, много в духа на този празник! Малката семпла картичка пък има едно особено очарование в себе си и красота. И не на последно място, разбира се, да похваля малката картичкофурия, която се е справила толкова добре и е направила една много весела, жизнерадостна картичка! Браво и на двете ви!

    ОтговорИзтриване
  3. Прекрасни картички, Поли! Много ми харесват, а тази на детето е много весела и нежна! Поздравления и за шампанското, чудесна украса!

    ОтговорИзтриване
  4. Ех Поли ти ни затрупа с неща от хубави по-хубави!Всичко е прекрасно,а за картичката на малката фирийка мога да кажа ,че е много много прецизно подредена дори!Поздрави и усмивки!

    ОтговорИзтриване