Последователи

събота, 21 януари 2012 г.

Синичко

Лелеее, излагам се - 20 дена затишие, хич ме няма! Но сега съм тук. На14 януари моята бивша класна имаше рожден ден. Много исках да я изненадам и в резултат се получи тази синя картичка. Познайте сега кой е любимия цвят на класната :-)
Първия ми опит с цветна ембосинг пудра - на кръгчето плачевен резултат, но от пеперудата аз лично съм доволна. И първата ми игла! Харесвам си я много и май ще започнат за присъстват често в проектите ми.
Класната беше изненадана, понеже хииич не очакваше и ми се отблагодари с две кутийки с джунджурийки, които скоро ще намерят приложение :-)
И един книгоразделител и направих, че тя сега работи в библиотеката, но снимката е толкова кофти, че не е за показване.
Погледнах ви какво правите из местенцата - Браво на вас! И аз не почивам, но за това следващия път.
Черпя една чудно-нежна песен и ви желая хубава вечер и до следващия път

5 коментара:

  1. Пеперудата ти е уникална!Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  2. Еее най-после да се появиш:)Скоро си мислих че не съм те виждала много време.Радвам се че се появи и толкова нежна картичка ни показваш,а тези игли много ми харесват как стоят!Трябва и аз да опитам някой ден:)

    ОтговорИзтриване
  3. Гледам, гледам и се питам: Защо не съм ти класна?
    Чудесна картичка!И пеперудата, и розите,и иглата!

    ОтговорИзтриване
  4. Хайде Поли, губиш се :) Картичката е страхотна!Много нежна и се вижда че с любов е направена.Иглата е чудесна, пак сме на една вълна с тебе :))

    ОтговорИзтриване
  5. Поли, картичката ти е много хубава. И на мен ми харесва пеперудата, иглата също, а за сините розички - нямам думи, станали са толкова нежни. Как ги направи? Аз също си набавих материали за игли, благодарение на KalySto.
    Може да видиж нейния вариант тук:
    http://kalinasto.blogspot.com/2012/01/blog-post_13.html

    ОтговорИзтриване