Последователи

неделя, 25 март 2012 г.

Тук съм

   Здравейте мили мои хартиени вълшебници и честито Благовещение - само благи вести във всеки ваш ден!
   Извинявайте, че почти два месеца никаква ме няма. Два месеца са много време, случват се какви ли не неща. При мен се случи това че останах без работа. Само по себе си това е кофти, но пък има и положителни страни - осъзнах на какъв адски стрес съм била ежедневно. Не че като работиш не го усещаш, просто в бързането не му обръщаш внимание. Та след като премина първоначалния шок от случката и особено от начина, по който се случиха нещата ме обзе едно спокойствие...почивам си и това е! Борса! Нека пък и държавата малко поработи за мен. Колко е спокойствие това спокойствие аз си знам, но определено не се чувствам много зле или ужасно притеснена за бъдещето. Що такъв позитивизъм и оптимизъм ме гонят - не знам! Ставам сутрин, изпращам децата по направления, правя си едно голяяямо кафе и сядам да пожелая на другарчетата във фейсбук добро утро и хубав ден. Написвам им нещо усмихнато, весело и позитивно. Старая се да усмихна колкото тях толкова и себе си, че много отдавна съм научила, че ако аз не си направя деня хубав, никой няма да изяви желание.
   И започва деня! Само че нищо не ми се прави. Не че не ми се прави де, ами вдъхновение ли нямам, какво ми е не знам - но....и време имам /преди как не ми стигаше времето..../, и съм сама, никой не ми се пречка, и поводи се намират, обаче ми е едно такова....необяснимо. Не съм седяла де, понаправих това онова, но...
   Днес обаче реших, че е време да се завърна на подиума така да се каже. Като ви представя свършеното до момента.
Картичка за юбилей:
Един календар, един книгоразделител пак с календар и едно влюбено тинейджърско тефтерче, за записаните при мен от Предай нататък във фейсбук:

Няколко картички за една и съща сватба:

Една картичка, чийто модел видях в последния брой на Креативити и с която отбора ни по тенис на маса иска да благодари за направено дарение, с което ще отидат на световното в Италия:

На края картичката за рождения ден на една малка фея Славена. Оцветяването ми е с акварелни флумастри и е кошмарно, но когато на коленете ти седи влюбен и нетърпелив 5 годишен мъж е така. Мисля си обаче, че дори сина ми да не седеше в мен докато я оцветявах, резултата щеше да е съвсем малко по-добър - просто явно с оцветяването толкова си мога :-) Картичката ми е в резултат на новото ми печатче от Хобисимо и на най-приказно невероятната картичка, която получих от Гери, обаче за това другия път:

Направих и три албума докато ме нямаше, но за тях ... друг път :-)
Е, появих се - сега можете напълно обосновано да ми се скарате, че съм се губила толкова, но повече ще се радвам на коментари и препоръки за творбите ми, че като попрегледах вие какво творите, взех да се питам аз къде съм тръгнала.
Хубава вечер момичета, мир и любов в дните ви.

4 коментара:

  1. Ех Поли,така съжалявам за работата:( Точно преди година бях в твоето положение и те разбирам напълно.По това време създадох блога си и след първоначалният шок от оставането без работа осъзнах ,че има и такива моменти и трябва да им се насладя максимално.Ето и при теб колко ползотворно в насока твочество са започнали да протичат дните.Картички ,кутийки,пликове ,книгоразделители все невероятно красиви и най-вече много време за прекарване с децата.Надявам се да те виждам вече по-често в това пространство:)и на теб също все добри вести за напред:)

    ОтговорИзтриване
  2. Честит празник и на теб, Поли! С пожелание само благи вести да има в дните ти и само благи хора да прекрачват в дома ти!
    Вярно изгуби се за доста време, но като гледам не си си губила времето. Със всички тези красоти завръщането е подобаващо, направила си страхотни неща и съм сигурна че са зарадвали получателите си! ПО повод работата - не се кахъри, знам, че е странно и никакво усещането да си без работа, но почивай докато можеш. Пожелавам ти в най-скоро време да намериш работата, която искаш и освен това дните ти да са изпълнени с много ентусиазъм, усмивки и любов! Приятна и слънчева седмица!

    ОтговорИзтриване
  3. Поли, много се радвам че се появи с публикация (това се чудих толкова време къде си). Нещата, които си споделила с нас са прекрасни, много са хубавички, браво на теб, но вече не ни лишавай от присъствието си в блог пространството.
    Относно работата вярвам, че е за добро и скоро ще си намериш работа, която да ти носи не само удоволствие и приятни емоции, но и добро заплащане.
    Наистина си е шок, особено както казваш е станало по не особено приятен начин. Сега когато напуснах работа когато забременях видях колко много съм изгубила работейки на двете места досега и двете ми работи бяха свързани с много напрежение, нерви, безсъние, пропуснати моменти с любимия човек, пропуснати празници (понеже винаги на празници трябваше да съм на работа), сега виждам колко глупава съм била да работя така тооолкова много години. Сега се надявам и аз да успея да си намеря нова работа, с която да не допускам предишните грешки.
    Сега се радвай на хубавото време, на разходките с децата, на приятелите за които може да не си имала време преди..... и в най - скоро време очакваме следващата публикация.

    ОтговорИзтриване
  4. Етоо я най-накрая Вълшебницата :) Много се радвам че се появи Поли, нали ти казах- всяко зло за добро! Браво, браво за всички красиви неща който си сътворила..супер са! Календарите са ми фаворит! Чакам те пак скоро, прегръдки!

    ОтговорИзтриване