Последователи

вторник, 17 април 2012 г.

За момчетата и рождените дни

Здравейте момичета,
със закъснение ви пожелавам светли празници!
Сещате ли се за онази детска песничка ...Всеки малък мъж мечтае миг поне да е силен и сам....
Е, и моя малък мъж вчера порасна и достигна така важните 5!
Това са поканите, тази година как така реши да не са с Макуин незнам!!!


 Ето го и малкия "голям" мъж с тортата /Макуин естествено!/
Ето и кошничките, с които казахме "Благодаря, че беше мой гост" на всяко детенце /Благодаря на Гери, че реагира много бързичко с едно клипче за тези толкова лесни кошнички/

И докато течаха приготовленията за рождения ден на Тошко, все пак успях да спретна една бърза картичка с ключодържател за племеника. Оказа се, че ми е много приятно да правя разни малки джунджурийки :-)

Сега ви пожелавам хубав ден, отивам да си направя голяяяяямо кафе и се захващам с разчистването на пораженията от празника!

4 коментара:

  1. Поли да ви е живо и здраво порастналото момче!Много щастливо детство и весели игри!Може и да са ти малко 5 минути за картичка но пък си сътворила страхотни неща!Поканите са супер/аз лично много харесвам това филмче/.Кошничките си ги направила доста бързо и за капак чудесната картичка за племеника:)Направо си фурия!

    ОтговорИзтриване
  2. Честит рожден ден на голямото момче, много здраве и щастие на всички. Поканите и кошничките са прелестни, много добра идея.

    ОтговорИзтриване
  3. Да ти е жив и здрав, малкия-голям мъж, Поли. А ти си се справила блестящо и поканите и кошничките са приказни!

    ОтговорИзтриване
  4. Поли, пожелавам на порасналия рожденик много здраве, безгрижно и щастливо детство и нека винаги ви дава повод за усмивка! А ти си страхотна фурия! Толкова много неща и всичко си изпипала! Браво!

    ОтговорИзтриване