Последователи

неделя, 22 април 2012 г.

Първи опит за ВИНТИЖ

    Здравейте хартиени дружки,
на Вашето внимание първия ми опит за ВИНТИЖ  /Боже, дори не съм сигурна дали правилно изписвам думата/  :-)
    Обожавам да разглеждам вашите творения в този стил, толкова ми е нежно и романтично, но не съм убедена, че съм съвсем на ясно какво точно включва и има ли няма ли ограничения някакви цветови..... Та за това много се изненадах сама от себе си когато реших да се пробвам в този стил, но.....просто поръчителя, получателя, вдъхновението и една салфетка смесиха съставките си в перфектна комбинация. Получателката е една много фина дама, класната на моята първокласничка. Поръчител е изключително усмихнатата и и позитивна дъщеря. В салфетката се влюбих още щом я видях и съответно изкупих всички налични в книжарницата. А вдъхновението е ето  този сайт , обаче публикацията не намирам :-(
    Това е кутия за бижута преди моята намеса:
   А това е същата кутия, след моя пръв опит с краклето и винтиж стила
   Кутията за бижута си има и другарче - албум пълен с топли спомени и обичта на една дъщеря. Исках да е в същия стил и десен, за това използвах пак същата салфетка. Обикновено или правя декупаж върху хартия, или си правя хартия с домакински фолио. Този път обаче ми хрумна великата идея да си сканирам салфетката и да получа хартия със същия десен. Местата на прегъването си личат ако се вгледаш, но пък си пасват с ефекта на старинност, който търсех.

  И така, показах ви първия си опит! Сигурна съм, че има още много, много да уча  /особено в старанието си да не претрупвам нещата/, но като за първи опит съм доволна от това което се получи. Най-важното е че разчуствахме получателката.
   Сега чакам тежката ви дума на специалистки :-)

4 коментара:

  1. И кутията и албумчето са чудни и като за първи опит направо е страхотно...

    ОтговорИзтриване
  2. много яко си ги направила, много са красиви. Аз не съм веща в този стил, но единственото което мога да ти кажа е, че на мен страшно много ми харесва какво си сътворила, супер са...

    ОтговорИзтриване
  3. Поли, Поли, Поли! Нито съм специалистка, нито ще казвам тежка дума, а само ще изразя възхищението си от уникално красивите произведения, които си направила! Просто с тях докосна една струна в сърцето ми, която е луд фен на този стил!
    И сега ще споделя нещо, което лично аз бих променила само по тефтера - листенцата, бих ги направила малко по-убито зелено, в смисъл - малко по-винтидж. Но честно казано, ако някой ми подари подобна красота, ще бъда толкова възхитена, че тогава надали ще им обърна въобще внимание! Давай смело напред и с нетърпение ще очаквам да ни изненадаш с още нещо в този стил, отдава ти се!

    ОтговорИзтриване
  4. Първият ти опит е не само сполучлив, но и направо чудесен. Всичко се е получило страшно нежно, романтично и много винтидж.

    ОтговорИзтриване