Последователи

четвъртък, 3 май 2012 г.

Рождени дни

Като почнат през пролетта едни рождени дни...май само през декември има повече :-) Малък мъж на 2 и голям мъж на 8 бяха двамата получатели.
Оцветяването ми е много кофти, и как реших влакчето да е в тези цветове....но като за изработена за час и половина .... Радвам се че започвам да задобрявам в подреждането и съчетаването на хартийки, поне според мен де.
И след като поисках съвет от дамите в Консорциума на картичкофеите какво би впечатлило 8 годишен младеж, все пак се спрях на Бен Тен. И добре че сина ми има една книжка с такива малки картинки за оцветяване та спасихме положението. За нея имах повече време - цял следобяд :-)  Младежа я е харесал, което е най-важното!
Хубава вечер творящи дружки :-)

3 коментара:

  1. Поли, много хубаво са се получили картичките. За момче наистина е трудно да се сътворява каквото и да било, особено и за осем годишно .... голяма мъка... но се радвам че детенцето е харесало картичката.

    ОтговорИзтриване
  2. Поли, браво! Справила си се страхотно в тази ситуация и най-хубавото е, че младежа е харесал картичката. Това е най-високата оценка!

    ОтговорИзтриване