Последователи

петък, 18 май 2012 г.

Кралицата на бала

1, 2, 3 .....12 - това броене леееко ме изнервя! Но пък децата явно се забавляват. БАЛ! Всяко малко момиченце си мечтае точно за това - една вечер като принцеса.
Направих кутийка за една абитуриентка с място за парички и пожелание. Има хора, които трудно възприемат черното като цвят за поздравителна картичка, но аз го харесвам. И в случая черната дантела много добре изпъква на розовия фон. Видях идеята в един руски сайт, но си рисувах моделчето сама. Хареса ми как стана, може би само мааалко по висока трябва да я направя.
Включвам я в предизвикателството на Дани


Хубава вечер милички :-)

9 коментара:

  1. EEEEe страхотна е станала :)) аз имам шаблон за подобна рокля :) ако искаш мога да ти го изпратя :) да не се мъчиш да си чертаеш нов :P
    Поздрави,
    Юлия

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотна кутийка! Напомни ми за бала на по-голямата ми сестра - роклята й беше от черна дантела - малка черна рокля - но беше неотразима. Много ми харесва розовият фон. Супер е!

    ОтговорИзтриване
  3. Много шикозна бална рокля, направо ме срази! Черната дантела е класика в балното облекло. Защо да я няма и във картички. Моята бална рокля беше червен сатен, с топ от черна дантела. Справила си се чудесно и мисля че на получателката са и завидели.
    Благодаря ти че се включи в моето предизвикателство!

    ОтговорИзтриване
  4. Поли, истинска кралица на картичките за бал си направила! Жестока е! Изпипала си я отвсякъде, до последния детайл и страшно много ми харесва! Поздравления! Справила си се чудесно и с рисуването на моделче.

    ОтговорИзтриване
  5. Много добра бална рокля си "ушила" :) И черната дантела, чудесно пасва на розовия картон! Браво, сигурна съм, че абитуриентката ще бъде възхитена!

    ОтговорИзтриване
  6. Много идейна кутийка, Поли! А черната дантела наистина изпъква страхотно на розовия фон.

    ОтговорИзтриване
  7. Много красива бална рокля и интересен модел за картичка!

    ОтговорИзтриване