Последователи

сряда, 20 юли 2011 г.

Чудеса

Обичам коне. Обичам и пънчове. Кон нямам, но за това пък съм горда собственичка на цели 34 пънча и се опитвам да правя финансови магии, за да се сдобия с още 2 които съм харесала. Представяте ли си колко ми беше трудно да реша кои именно пъчове да използвам за предизвикателството на елшите?! И докато обмислях картичката реших да поровя за картинка с коне. Имам една много любима и ако успея ще направя картичка и с нея. Тази която открих просто ме плени - приказен еднорог, заобиколен от пеперуди...и картинката сама си поиска белия, невинен цвят, небесносините орнаменти, и тия цветни лудетини, които ги заобикалят. И естествено пожеланието за вълшебен ден /което е размазано на снимката, но в действителност ми се получи добър ембоснат надпис/. И някак си естествено дойде и текста, което пък е второто условие на Картичкофуриите. И така - Навсякъде около нас има малки чудеса, само трябва да умеем да ги виждаме. А моята картичка отива при Пънч мания на елшите и КФП № 75 Картичка с коне12 коментара:

 1. Ти направо ме разби! 34 пънча... абсолютен маниак :) Това определено е твоето предизвикателство! Картичката ти е направо вълшебна.

  ОтговорИзтриване
 2. Невероятна вихрогонна картичка!!! Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 3. От тази картичка просто струи магия! Картинката е невероятно красива!
  Поздравления! Притежаваш и завидна колекция от пънчове! :)

  ОтговорИзтриване
 4. На фона на мойте 0 пънчове(какво да кажа) направо си милионер:).Радвам се за твоята колекция!А картичката е станала ПР-КАЗ-НАААААА!
  Успех в предизвикателствата от мен!

  ОтговорИзтриване
 5. Поли страхотно се е получила :) Много ми харесва и от вътре, чудесно си съчетала всичко.С толкова пънчовете си многоооо напред...Стискам палци да си купиш и другите който си си харесала!

  ОтговорИзтриване
 6. Много красиво - еднорогът, картичката.. чудни са :)
  Това с пънчовете и мен определено ме впечатли :)
  Поздрави и успех!

  ОтговорИзтриване
 7. Страхотна, нежна и сякаш раздвижена от вятъра. Много ми хареса!

  ОтговорИзтриване
 8. Картичката е приказно-вълшебна и ме плени в момента, в който я видях! Магично съчетание на картинка, цветове, детайли, прекрасно оформление! Успя да ме омагьоса и с прекрасното и силно послание! Поздравления и успех! А картичката ти определено си я запазвам в папката "Вдъхновителки"!

  ОтговорИзтриване
 9. Много нежна, красива и приказна картичка, Поли! Грабна ме от пръв поглед!

  ОтговорИзтриване
 10. Много ви благодаря момичета!

  ОтговорИзтриване