Последователи

четвъртък, 18 август 2011 г.

Завърнах се

Здравейте, здравейте, здравейте! Кой е казал, че август е месец за почивка???? Всяка година август ми е най-натоварено. Преди десет дена се върнах от Франция и едва сега намирам време да публикувам. За две вечери минах мноооого бързо през блоговете, които следя и трябва да ви поздравя момичета - КРАСОТА!!!!!
Сега по ред на номерата - Във Франция беше страхотно, въпреки, че не беше съвсем почивка. Ходихме като партньори по един проект, с една колежка водихме 10 тинейджъри. Страхотни деца. Бяхме на палатков лагер с още 30 деца от Франция, Италия и Румъния. Нашите деца бързо се смесиха с останалите, преминавайки езикови, географски и културни бариери. И като казах културни, това е нещото което ме впечатли най-много там. Не идеалните им пътища / самолета друсаше повече от автобуса/, не уредените им като картинки градчета, не идеално запазените им старини, а отношението към човека срещу теб. Невероятно, уважението към другия сякаш е като някакъв код на честта за тях.
Това сме ние:
Държа да отбележа, че танцьорите ни, макар и само 4 предизвикаха истински фурор.
Тук е момента да се похваля с наградките, които получих преди да тръгна.
От Снежи /Бежко "Под навеса"/ получих чудесна картичка и страхотна дървена кутийка, която да си украся, пълна с безброй чудеса. И нещо, което предизвика дивия ми възторг - онова нещо, което аз наричам стойка за картички и което ужасно много исках, но нямах представа от къде да си купя. Получих ги защото познах от какво е направена онази изключително интересна пейка. Благодаря ти Снежи!
Получих си и наградата от Детелина, която зададе картичкофурийско предизвикателство № 75 - картичка с коне, и което аз спечелих.
И дори вече си използвах единия лист от хартиите за да направя "Нещо за мен" за предизвикателството седмица 4 на Хобисимо Винаги съм искала да си направя тефтерче, като тези прекрасни бижута, които гледам из блоговете. Хиляди благодарности на Нели, че вече имам. Тадааам, представям ви го. И дори съм го именувала на мен, за да не се изкуша да го подаря на някого :-) Има малко брокат по флоралните елементи на листа, но не личи на снимката.


И в цялата августовска лудница, успях да спретна две бързи картички - едната за забождане в саксия за една колежка, а другата за една малка беболина.



И така, простете за дългия пост, но всички вие, макар и виртуални, много ми липсвахте. Стискайте палци да успея и с отчетите, и с интервенционните запаси, и с празника на града и със срока за участие в седмиците на Хобисимо. И с още нещо, но за него в следващия пост.
Лека нощ.

5 коментара:

  1. Успех ! Дано да смогнеш с всички задачи и бързо да показваш нови неща! Хареса ми картичката за саксия, със сигурност ще " заема" идеята!

    ОтговорИзтриване
  2. Привет Поли, завръщаш се със пълна сила :) Тефтерчето ти е супер сладко, картичката за саксия е много идейна.А наградките със здраве да си ги ползваш!Успех и с другите неща :)))))

    ОтговорИзтриване
  3. Леле, не личи, че те е нямало:))) ТВориш с пълна пара, а нещата ти се получават много добре. Браво! Успех със всички задачки и повече свободно време за нови майсторийки!

    ОтговорИзтриване
  4. Много обичам такива публикации - пълни със заряд от някое пътуване и нови преживявания :)
    Всичките ти творения са свежи, особено саксийната идея.. въпреки, че много харесвам всякакви неща за саксия, за картичка не се бях сещала досега.
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря ви за топлото посрещане момичета! Обичам ви.

    ОтговорИзтриване