Последователи

понеделник, 22 август 2011 г.

За КМЕТА

И така - справих се! Ако помните, в предишната публикация ви помолих да стискате палци да се успея със сто задачи! Е, отчетите още не са готови, но се справих с нещо много по-важно и отговорно - албум за 53ия рожден ден на кмета на общината, който по стечение на обстоятелствата ми се пада и шеф. Обаче да отбележа, че албума го поръча друга колежка, не е от мен :-). Събота и неделя, децата и мъжа на самоотглеждане, прането на камара, кафемашината включена нон-стоп, работа от сутрин до вечер и воала - снощи в полунощ го завърших. Незнам как   стигнах долеглото, тази сутрин в 7,55 мнооооого бързо го снимах преди да го предам на поръчителката. То си личи по снимките колко скоростно са направени. Снимките описват целия мандат 2007 - 2011 година като започва със стартирането на предизборната му кампания и приключва със снимки от последните дни. Има и доста статии, понеже нашия кмет е медийна личност. Няма да ви обяснявам повече - ЕТО ГО! Много се гордея с него.
































6 коментара:

  1. Браво Поли,за такъв многослоен проект се изисква наистина много време и усилия.Възхищавам ти се искрено.Поздравявям те!

    ОтговорИзтриване
  2. Лелеее, Поли! Много мащабен проект. Направо ти се чудя как си успяла за един ден... Страхотна работа!

    ОтговорИзтриване
  3. Браво, Поли! Огромна работа за такъв кратък срок! Поздравления за ентусиазма и прецизността!Много хубав албум се е получил!

    ОтговорИзтриване
  4. Наистина е невероятен, браво!Много ми харесва, справила си се чудесно!Много отговорна задачка :))
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  5. Лелеее, Полиии, направо си фурия! Справила си се страхотно и си създала един невероятен проект! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  6. Леле, изглежда ужасно трудоемко! Ти си истински герой в моите очи!:) Справила си се прекрасно, при това за толкова малко време.. Евала:)

    ОтговорИзтриване