Последователи

събота, 3 септември 2011 г.

Релефни

Бързо здрасти на всички творящи и блогоразглеждащи дами. Опитвам се много сериозно да излъжа времето, за момента безуспешно. На фона на работна събота, ремонт в мястото ми за творене, подготвяне на първокласничка, превръщането ми в официален фен и фотограф на детския танцов състав в града и двата междинни технически отчета.......постижение е, че въобще знам къде се намирам. Но съм си обещала, че ще се включа във всичките седмици на любимите ми Хобисимо. И така снощи се роди първата картичка - кафявооранжева. Обичам я тази комбинация, много ми е топла. Обичам и пеперуди, но това вече се знае. Има релеф и отива при Хобисимо.
Случвало ли ви се е да сънувате картичка? Аз я сънувах и сесъбудих с ясната идея как ще изглежда. И докато си пиех кафето /за щастие съпружието и двете хуни спяха/ бързичко я спретнах. Изчистена, с релеф, в три ньоанса на синьото и, разбира се с пеперуда! И също отива при Хобисимо.
И така, до следващата публикация. Успявам да минавам набързичко през блоговете ви и поздравявам всички за чудесните неща, които ръцете и сърцата ви сътворяват.

6 коментара:

  1. Оооо Поли кафявата е страхотна.Много ми харесва, и аз обичам кафяво и пеперуди :) Незнам само как се справяш със всичко.Браво на теб :)

    ОтговорИзтриване
  2. Поли, в страхотна въртележка се намираш, но е много хубаво, че успяваш да отделиш време и за хобито! И двете картички ми харесаха. Първата, защото наистина е в особено стоплящи цветове, а и защото е с различна форма, харесвам такъв тип картички. А втората ме грабна не само заради синьото, което ми е голяма страст напоследък, а и защото чудесно си комбинирала три вида релеф, а пеперудата ти е просто пленителна! Браво!

    ОтговорИзтриване
  3. Поли, много обичам картички с нестандартна форма като тази първата. Много е ефирна и носи спомен за есента... На втората картичка пък очите ми останаха в пеперудата...

    ОтговорИзтриване
  4. Невероятни картички, Поли!
    Първата ми напомня на шоколадова бисквитка с пълнеж от портокалово желе - любимата ми вкусна комбинация ;).
    А синята: тя е цяла награда - като лентите, с които награждават лауреатите. Чудесна е!

    ОтговорИзтриване