Последователи

понеделник, 4 юни 2012 г.

От учителя с любов

Здравейте забързани момичета :-)
топлото време май по-честичко ви задържа далеч от любимите хартийки. Нормално е!
Минавам бързо-бързо да ви покажа едно албумче. Знаете, че съм абсолютна фенка на албумчетата. Това специално го поръча една много мила класна на един второкласник. Младежът ще заминава да живее в голееееемия град и на есен няма да е с другарчетата си, така, че тя искаше да му остане някакъв спомен от времето, прекарано с приятелчетата. И се роди идеята за този албум. Лично аз много, много си го харесвам. Има тагчета с броя на съучениците му, които са скрити под снимките и на които децата да му напишат пожелания. Та в най- общи линии това е! Не знам малчугана колко е бил впечатлен, но майка му определено се разчувства.
На добър път Анди!
А следващото нещо, което ще ви покажа са така любимите ми на последък момчешки и момичешки кутийки. Ето тази мацка  ги прави свадбени, но аз толкова ги харесах, и реших че стават за всичко. В случая за едни абсолвенти. И тъй като времето много ни притискаше хванах моята малка последователка да ми помага. Хем да не остане с впечатлението, че мама само я кара да чете през ваканцията / списъка с книги за първи клас е ....ужасен/. И така, изпратихме малкия любопитко да досажда на дядо си и ние запретнахме ръкави. Явора очерта момичешките шаблони, а мама момчешките, че са по-трудни. После тя наряза панделките и дори им нагря крайчетата на една свещичка за да не се нищят. Мама сглоби кутиките а Явора залепи камъчетата на папийонките. Пъхнахме пожеланията вътре и вече са готови да зарадват батковците и каките, които ще поемат по своя важен път. С общи усилия се справихме за един цял ден! Е и дядо помогна много като държеше пипливите ръчички на Тошко далече от нас :-).

И понеже са за празник, и се справихме заедно, ще ги покажем при Вели и Наско Дано отговаряме на условията, тъй като празника не е наш личен :-) Но пък за мен е празник, че детето ми предпочита да реже и лепи, отколкото да се взира в екрана на телевизора.
Хубав, усмихнато-успешен ден момичета!

3 коментара:

 1. Поли, албумът е прекрасен... пълен с толкова много емоции и спомени. Личи си, че си го правила с много любов. А кутийките ни се харесаха много. Браво на помощницата (имам предвид теб :), Явора се е справила чудесно!
  Благодаря ви, че се включихте в празничната ни игра!

  ОтговорИзтриване
 2. Еееех, Поли, създала си уникален спомен! Сигурна съм, че особено, когато е далеч от своите другарчета и младежа ще оцени високо направения му подарък и ще си го разглежда отново и отново! Прекрасни празнични кутийки сте направили! Браво!

  ОтговорИзтриване
 3. Поли, разгледах албума с огромно любопитство! И аз обожавам албумчета..Явора се е справила повече от блестящо, а ти гледам дори си й помогнала за чудесните кутийки..Много са идейни! Продължавайте в същия дух..Страхотни сте!

  ОтговорИзтриване