Последователи

сряда, 6 юни 2012 г.

Съкровищата на Даниел

Здравейте,
днес ще ви покажа моята интерпретация на кутийките за бебешки съкровища. Умишлено едната кутийка не е за пъпче, тъй като не всяка мама пази пъпчето на детето си. Това ще е част от подаръка за кръщенето на един малък бонбон. Няма какво друго да добавя. Има и картичка, но пропуснах да ги снимам заедно :-)
Това е. Картинките ми седят малко бледи на този така прекрасен и любим мой фон, но не посмях да оцветя с акварелни флумастри и заложих на моливите.
И тадам ...още една обща работа. Двете с Явора ставаме голям тандем :-) Една приятелка, която много обича Явора /и съответно получава същото количество обич/ си купи тюркоазени сандали с думите "малко няма с какво да ги нося, но са толкова хубави......". Познато нали :-) В последствие се сдоби с един гердан в подходящия тон а аз реших да я изненадам с обици, за да станат комплект. Явора ме наблюдаваше докато ги правя и попита : Ами на какво картонче ще ги закачиш за да са като истински :-) Предложих и тя да направи картончето, но според нея Йоана /това е мацката/ заслужава картичка. Принтирах и картинката, тя я оцвети, изрязах и картончето а тя си го сгъна, направи отворчето и залепи картинката. Дори снимките са нейни :-) Май ще ми хареса да имам помагачка. Това ще е второто ни участие при Вели и Наско и ще спрем, за да има място и за други участници. Хайде творящи мами, баби и дечица - срокът почти изтече :-)

Хубава вечер на всички!
Аааа, като се замисля, не отговаряме на условието на Вели и Наско, тъй като картичката и обиците не са изработени за определен празник а просто така, тъй че няма да се включим там, но вие не пропускайте!

4 коментара:

 1. Поли, кутийките са прелестни, много сладки, със здраве да се пълнят със съкровища... Обиците са също прелестни, много добра идея да направите тандем с малката фея, справили сте се прелестно.

  ОтговорИзтриване
 2. Поли, аз съм очарована от идейния подарък, който си направила за малкия Даниел. Да е здрав и скоро мама да ги напълни със съкровища..
  Поздрави за малката помагачка.Наистина сте чудесен тандем!

  ОтговорИзтриване
 3. Наистина кутийките ти са страхотни :) Поздравления и за идеята и за изпълнението ...

  ОтговорИзтриване
 4. Страхотна идея !!! Много са красиви и интересни - Браво на теб :-)

  ОтговорИзтриване