Последователи

неделя, 30 декември 2012 г.

Ново начало

     Ами...здравейте! Дано не ми се сърдите много, че изчезнах за половин година! Всички знаете колко малко са всъщност 24 часа, за да успееш с всичко а и аз явно не успявам да си разпределя правилно свободните минутки. Освен това в един момент се оказа че повечето от вас са ми приятели във фейсбук, а Консорциума на картичкофеите е прекрасно място пълно с мноооооооого креативни дами. Така че, въпреки че позарязах блога си не съм спирала да следя творенията ви. Колкото до предизвикателствата, като изключим факта че на фона на вашите красоти леко се обезсърчавам, реших че всяко нещо, което излиза изпод ръцете ми ще си е мое лично предизвикателство към самата мен.
     Вероятно и сега нямаше да пиша тук, но.....трябва да отдам дължимото на две дами :-)
Както си очаквам подаръците за децата, пощальонката ми носи две пакетчета обаче за мене. В първото от Красимира Иванова  щурчо  имаше чудна картичка и Коледно късметче - "Здраве" /тази година само това ми се пада, което много ме радва/. Благодаря ти Краси!

   Следващото писмо беше от изключително милата и талантлива Нели от  angel-nel  - нежна коледна картичка, това сладко птиченце-брошка и една канелено-бисквитена елхичка, която няма да видите понеже /срам-несрам/ си я изядох самичка :-) Благодаря ти!


    Това обаче не е всичко! Следва повода за тази публикация - в първия работен ден след Коледа получавам още едно пакетче, пак от Краси! Я да видим кой ще се сети пръв /имам известни подозрения, че това ще е Пламнито :-)/ Точно така - бележник Молескин. Помните ли играта от лятото по случай една година от първата картичка на Краси?  Аз бях една от късметлийките / толкова рядко ми се случва, че още ми е трудно да повярвам/ която трябва да я продължи. Краси е направила прекрасна първа страничка, точно каквото ми е настроението в момента!

   И вече няколко дни мисля какво точно да се случи с този бележник. Много ми се иска всяка от вас да остави в него по малко краста. Но ми се иска да има и още нещо. Не помня как точно попаднах на първия блог за картички, нито дали беше български или чужд, помня само как скачах от препратка на препратка и бях като омагьосана не само от това, което виждах, а и от мащаба. Тогава дори не предполагах, че ще стана част от голямото семейство на творящите. Точно така - СЕМЕЙСТВО! Защото точно като в семейство приемаме и повеждаме всеки нов член в Консорциума, в Картичкофурии или в блог-пространството. така че това ще е единственото задължително условие на БЕЛЕЖНИКА - покажете ми Семейството или Приятелството през вашия поглед.
   Доста се чудих и как да стане самото записване за играта. Тук имам по-малко приятели отколкото във фейсбук, но ми хрумна друго - ще сложа тази публикация и в Консорциума. Така ще я видят много повече творящи дами, които биха имали желание да се запишат. Крайния срок за записване е 31 януари 2013 г.  През това време аз ще направя своите две странички и на 01.02.2013 г. ще изпратя бележника на първия в списъка.
   Ако някой има предложения, за да стане по-лесно или по-интересно нека ги сподели, приемам всякакви идеи :-)
   Така, за Молескина толкова. За тези 6 месеца през които ме нямаше тук не съм седяла със скръстени ръце, но днес ще ви покажа само нещо, с което съм много горда и ще хвана "последния влак" при Двете елши

Весело посрещане на Новата година! Да е много, много здрава! Така всяко нещо, с което се захванем ще е успешно!

17 коментара:

 1. Привет Поли, много се радвам да те видя в блога :) и още повече се радвам че ще мога да оставя нещо в твоя Молескин. Аз също се загубих из блог-пространството, но твоята тема ме грабна веднага! Изпращам ти целувки и весело изкарване на празниците желая :)

  P.S. Това са най-хубавите възглавнички, който съм виждала!!!!

  ОтговорИзтриване
 2. Eто ме и мен! Поздрав и очаквам с нетърпение да дойде при мен!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Плами, би ли ми изпратила адреса си, за да организирам пътешествието на Молескина, моля :-)

   Изтриване
 3. Поздравления и от мен - наистина възглавничките си струват дългото чакане да ги покажеш - просто са страхотни!
  Аз също заставам на опашката - чакам с нетърпение да дойде и при мен твоя Молескин!
  Весело посрещане на новата 2013 година!

  ОтговорИзтриване
 4. Честита Нова година, Поли!
  С пожелания за много здраве и любов за теб и всички близки до сърцето ти хора! И разбира се година пълна с много вдъхновение и усмивки!
  Поздравления за възглавничките много са сладурски!
  С удоволствие ще се включа и аз в това прекрасно начинание :)

  ОтговорИзтриване
 5. Поли, за много години!
  Прекрасни възглавнички!!!
  Ето ме и мен на опашката, очаквам Молескин!!!

  ОтговорИзтриване
 6. Хайде и аз да се запиша за МОлексин :))) Като се сетя колко вдъхновяваш става първия, тръпна в очакване какво ще се случи и стози :)

  ОтговорИзтриване
 7. Здравей, Поли и добре завърнала се! Не е важно какво те е отдалечило, а че отново си тук! Здрава и успешна Нова година и много късмет! Записвам се и аз за Молескин. За възглавничките нямам думи - страхотни са! Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 8. Привет Поли и добре завърнала се... брой ме и мен за бележника, огромно удоволствие и трепети ми донесоха първите два, в които участвах, та искам пак :)

  ОтговорИзтриване
 9. И за ще хвана "последния влак" и с голямо удоволствие ще се включа в правенето на Молескина :)

  Гуш
  Ем

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Миленка, би ли ми изпратила адреса си, за да организирам пътешествието на Молескина, моля :-)

   Изтриване
 10. Колко вълнуващо :). Не съм се включвала до сега в подобно начинание, а много ми се иска.
  На 30 януари все още може да си кажем за много години, нали? :)))
  Теодора

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Теди, би ли ми изпратила адреса си, за да организирам пътешествието на Молескина, моля :-)

   Изтриване
 11. Здравей Поли, ако не е твърде късно , бих желала да се включа и аз в този "пътешестваш тефтер"...-)) Не успявам да следя всичко ,което се свучва в блогопространството и редовно пропускам интерсни събития- като това...Поздрави и очаквам "Включване"-)))) пепи http://pepinatoys.blogspot.com/
  pepinatoys@ gmail.com

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Всеки новодошъл е добре дошъл :-) напиши ми адреса си на мейла

   Изтриване
 12. Е аз в такъв случай бих искала,ако е възможно да се премине извън границите на България!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Нещо съм пропуснала явно, но защо си мисля че Пловдив е в България :-) Поне от там си получих преди време наградката от теб. "Извън БГ" вероятно не е толкова сложно колкото звучи :-)

   Изтриване