Последователи

вторник, 1 ноември 2011 г.

Честит ден на будителите!

Здравейте всички,
много се изписа последния месец за Хелоуин. Мен лично някак не ме впечатлява този празник, може би защото като дете не съм го празнувала, освен това живея в малък град, където няма украсени витрини с фенери и вещици, няма карнавален магазин и изобщо никой не го споменава този празник. Но...на всички, които го празнуват - БОООООО, дано е бил страшен и весел празника ви.
Днес обаче е Деня на будителите и аз искам да ви поздравя с него. Знам, че много от дамите в пространството са педагози, Честит празник! Надявам се българите, които носят огънчето на будителите в сърцата си да стават все повече, нека има такива, учещи и водещи децата ни към знание, мъдрост и доброта! Нека мръсотията и злобата не ни отчайват!
Градът ни е малък, но всяка година отбелязваме Деня на будителите, тази година също:
 Децата от подготвителна група при ЦДГ "Св.Св.Кирил и Методий" гр.Две могили
Явора
Силно се надявам в младите хора, които днес са отбелязали деня на будителите да поне толкова колкото вчера са празнували Хелоуин. Нямам нищо против чуждите празници, стига да не забравяме своите, българските!
И понеже за мен всеки ден е празник ако съм успяла да открадна малко време за хобито си, ви показвам още едно коледно попълнение, което отива при Картичкофуриите - комплект картички.

Незнам става ли ясно, че това всъщност е една картичка, която се отваря на двете страни. Картичкофуриите да преценят отговаря ли на условието им.
Хубав ден на всички!

5 коментара:

  1. Поли напоследък за съжаление, на предизборни кампании се отделя по-голямо внимание отколкото на национален празник.Днес се поразходихме с децата,мислейки си че ще има някакво честване но или сме го изтървали или не е имало такова.Радвам се че поне при вас сте го отбелязали подобаващо.А и Явора гледам е добра активистка.За което ви поздравявам и пожелавам все така да върви напред!Поздрави !

    ОтговорИзтриване
  2. Честит празник, будителчета! И нека в сърцата ви винаги трепка топлинката на знанието! Бъдете здрави!

    ОтговорИзтриване
  3. Честит празник и на вас, Поли! Виждам от снимките, че го отбелязвате подобаващо, което е прекрасно!
    Картичката пък е много свежа, много коледна, много закачлива и усмихваща!

    ОтговорИзтриване
  4. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! Браво на децата и на колежките!
    Картичката е много хубава, както и предишните ти коледни картички!

    ОтговорИзтриване
  5. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! Много ми харесват коледните картички и идеята със снежинката в средата :)

    ОтговорИзтриване