Последователи

сряда, 9 ноември 2011 г.

Макчето

Сега, вероятно заглавието на поста ви е подвело, няма да ви показвам макове, въпреки че много ги харесвам. Ще ви покажа картичка с малка кипра, за днешния рожден ден на една малка кипра. Кипрата се казва Магдалена, но аз от бебе и викам Макче. Днес празнува третия си рожден ден и довечера сме на купон. Смело публикувам картичката тъй като да попаднат на нея в блог пространството е абсолютно невъзможно.
Никак не си харесвам оцветяването,някой да сподели хитринки моля. Ползвам акварелни моливи на Фабер Кастел и на Милан, но....иска ми се поне цветовете да са по-наситени. Айде светлосенките ще ги оправям на принципа проба-грешка докато се науча.
Включвам я при Дони - Детска картичка и в Женското царство на Мър-Мяу.

5 коментара:

  1. Не знам защо недоволстваш от оцветяването си :) Мисля, че е идеално! По-скоро ти трябва малко повече практика със светлосенките, но като усет за цветове и техника за нанасянето им си се справила чудесно! Наситеността зависи от количеството цвят, което нанасяш и от нюанса. Просто за нюансиране ползвай по-тъмни цветове за да стане по-контрастно. Няма как да получиш контраст със светли тонове. :)

    Усмивки и добре дошла в Забавлятелството :)

    ОтговорИзтриване
  2. Поли много ти е хубава със сигурност ще се хареса и на Макчето!Поздрави и весело изкарване на купона!

    ОтговорИзтриване
  3. Ама каква кипра само:-) Слауранка малка.Много хубава картичка Поли, направо си представям как една също такава малка и сладка кукличка и се радва!Благодаря ти!

    ОтговорИзтриване
  4. Ах, Поли, каква сладка малка кипричка! Много е готина и усмихваща, а как само ще грейнат детските очички, когато я видят!

    ОтговорИзтриване
  5. Макче е много нежно обръщение !А картичката-сладурска! Печатът е страхотен, от оцветяване много не разбирам, но ми харесва:) Много ми харесват цветята на шапката и панделката, картичката става още по-закачлива и усмихната :)

    ОтговорИзтриване