Последователи

понеделник, 14 ноември 2011 г.

В очакване на Коледа

И така, днес  ще ви покажа картичката за която ме вдъхнови публикацията на Краси /Щурчо/ за спомените и от Коледа. Веднага си представих заслепяващо бялото навън, топлината на запалена печка в стаята, уханието на кифличките които правеше баба ми и на  сърмичките. Суетенето, докато се приготви трапезата. Нетърпението ми да стане тъмно и дядо Мраз да донесе подаръците. И как дядо ми излизаше през едната врата , докато баба ми ме разсейва, и звънваше с едно звънче а подаръците ми вълшебно се появяваха на масата в коридора, докато той влизаше през другата врата...Сега Коледа е някак различна. Но разказът на Краси за нейната Коледа извика в съзнанието ми точно този печат. Принтирала съм го много отдавна, но все не си намираше място върху проектите ми. Сега обаче...пресъздава Коледното ми настроение и отива при Картичкофуриите и Щурчо.

4 коментара:

  1. Поли, чудесна е картичката! Това момиченце с нетърпение очаква появата на добрия старец, за да види с какво ще я изненада тази година! Много обичам такива вдъхновения и материали, които си намират точното място в точния момент!

    ОтговорИзтриване
  2. Поли, много ти благодаря и за това включване в предизвикателството по повод първия рожден ден на блога ми с тази чудесна картичка придружена с чудесна публикация, носеща твоето Коледно настроение ..

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотно коледно настроение! :)

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотна картичка! Заповядай при мен за наградка!

    ОтговорИзтриване