Последователи

петък, 2 декември 2011 г.

Наградка

Позагубих се май, а?  Обаче...това е положението! Да не си мислите, че като не публикувам не минавам да разгледам красотите ви. Минавааам. Коледата е завладява всиииички блогове, което е чудесно!
А днес, овен че е края на работната седмица, което само по себе си е достатъчен повод за празник, получих и награда за блога си от Нели.

Изненадах се много приятно, за пръв път блога ми получава награда. И не се радвам на наградата толкова, колкото на факта че има хора, които минават от тук и нещата които публикувам донасят усмивка на лицата им. Благодаря ти Нели, дано моя блог ти носи поне толкова усмивки, колкото твоя на мен.
И според условието на наградката, трябва да ви кажа 7 неща за мен:
1.Още като ученичка /което си е доста отдавна/ правех картички за съучениците си, но как точно открих света на картичкоправенето и попаднах в блог пространството - НЕ ПОМНЯ!!!
2.Обичам да се храня. Не блестя с невероятни кулинарни способности, но когато трябва да избирам между две неща за ядене винаги искам и трето!
3.Все още не съм открила своя стил при картичките. Много харесвам шаби-шик, но едва ли някога ще направя картичка в този стил.
4.Никога в живота си не съм спазвала диета и не мисля, че ще се справя с подобно самоизтезание.
5.Изключително тревожен родител съм.
6.Сутрин ставам половин час преди всички, за да мога да си изпия кафето в тишина и на спокойствие.
7.Времето никога не ми стига.
Това са седемте неща за мен. Сега трябва да наградя 7 блога, които ме вдъхновяват и впечатляват. А да ги сведа до 7 е почти немислимо! И все пак  Ками Бонбона, Бежко,  КенлиВиКрисKaxala ,АниЛионелса . Дами, невероятни сте! За мен е удоволствие да черпя вдъхновение и спокойствие от блоговете ви и нещата, които създавате с толкова обич. Мнооого ми беше трудно да се спра на тях, понеже има още минимум 17 които мога да изброя. Искам да спомена Маги, мис Емералд, Голди, Хриси, Данка Матеева, Димитринка, Щурчо, Green-Eyed Girl, Лара, Еси, Кречи,  и т.н.....наистина ще ми е невъзможно да изброя всички. За мен е огромно удоволствие да съм част от виртуалната ви компания.
Сега лека нощ на всички а утре ще се похваля какво пристигна през седмицата...

8 коментара:

  1. Поли, благодаря ти за наградата, за милите думи и най-вече за това, че си една от нас. Прегръщам те!

    ОтговорИзтриване
  2. Поли и аз ти благодаря! Удоволствие е за мен да посещавам блога ти ! В него има доста интересни нещица!Поздрави!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Поли, честита блого-наградка! Беше ми интересно да прочета за теб! И напълно разбирам трудността ти да избереш само 7!

    ОтговорИзтриване
  4. Поли честита ти блог наградка.Радвам се че спечели блог-чудо, защото при теб намирам винаги много красоти.Беше ми интересно да разбера още 7 неща за теб.Прегръдки :)

    ОтговорИзтриване
  5. Поли, честита наградка за блога ти! Напълно заслужено!
    Искрено ти благодаря затова, че след толкова много блогове на изслючително креативни дами си се спряла точно на моя блог!
    Прегръдки, Ани

    ОтговорИзтриване
  6. Поли честита напълно заслужена награда за твоят блог,който лично аз с удоволствие посещавам!И както винаги ме изненадваш така и този път с това ,че съм сред твоите седем!Сега идва моят ред да се поизпотя при избор на само 7!Много усмивки!

    ОтговорИзтриване
  7. Поли, чудесен блог и заслужена награда! Благодаря ти, че съм част оит твоето предай нантък, знам колко трудно е да се ограничиш с няколко блога! За мен е невероятна радост, че усмихвам някого :)

    ОтговорИзтриване
  8. Поли, пиши ми адрес на майла magitmarinova@gmail.com . Аз ти се паднах като късметче от Картичкофурийската Коледна "баница". ;)

    ОтговорИзтриване