Последователи

петък, 23 декември 2011 г.

Хартиени подаръци

     Добър вечер дами, спите ли?  Или правите последни трескави приготовления за Коледа  :-) , както правя аз! Времето изобщо не е достатъчно! Ама никак! И за да не го загубя  съвсем, бъъързичко ви показвам три двойки картички и една самичка, за седемте джудженца на Снежанка. Неее, разбира се че, не са за джудженцата, а за седем дечица, които се падат помежду си братчета, сестричета и братовчедчета.
     Тадааам - това е първата ми безкрайна картичка. Всъщност, първите ми две безкрайни картички. Те са за двама братовчеди петокласници, които си падат по интересни и нетрадиционни неща. За това реших да избягам от класическото отваряне и да заложа на тази магия. Беше ми много забавно да ги изработя




Следват две картички, за двете братчета на петокласниците, съответно на 1 и 2 годинки. Този модел също правя за пръв път. Оказа се много лесен за изпълнение. Печата с момченцето ми е от Джули арт магазинче, но...за да е Коледно добавих от себе си шапчицата :-)

   И сега ви питам - кое им и коледното на костенурките нинджа?  След дълго умуване,реших че картичката с прозорчетата е най-подходящия начин да съчетая костенурките с Коледа, и да зарадвам петгодишния получател. Преди време правих такава с Бен тен и тогава детето беше много въодушевено от картичката, надявам се и сега да постигна същия ефект.



    Такааа, сега идва момента на това, на което е посветена днешната публикация - хартиените подаръци за две малки дами. Отново любим модел, правен преди. Мисля,че сега се получи по-добре! Две мадамешки чантички, скрили в себе си картичка с пожелание. Много си харесвам новия печат! Оцветяване, оцветяване, оцветяване му е майката,но тези от вас, които ме следят от началото, ще забележат напредъка ми,  макар и само с акварелни моливи.

    Чантичките отиват при
Лека нощ! Да спите в кош! Аз отивам да довършвам започнатото, че ....закъснях!

13 коментара:

  1. Страхотни подаръци!Всички са много красиви!
    Весели празници ти желая и поне едно коледно вълшебство и за теб! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасни неща си измайсторила, Поли! Сигурна съм, че ще има много усмихнати очички на празника :)
    Весела Коледа от нас с Наско!

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотни красоти си измайсторила, Поли!
    Весело посрещане на Коледните празници!
    Ани

    ОтговорИзтриване
  4. Izwinqwam se za latinicata izpiswa mi samo kwadrat4eta na kirilica. 4udesni karti4ki, a 4anti4kite sa super, super sladki.
    Weseli praznici! :)

    ОтговорИзтриване
  5. Поли, прелестни са всички тези неща, които си направила, но тези сладки, лазещи момченца с коледни шапки направо ме грабнаха от раз, до момента, в който видях чантичките с картичките към тях! Сега вече не мога да кажа кое ми харесва повече! Относно оцветяването ти - харесва ми. И аз използвам акварелни моливи и тебеширени мастило, когато оцветявам. Наистина - практиката учи!

    ОтговорИзтриване
  6. Поли, имам чувството, че си намерила отнякъде вълшебна пръчица и си сътворила толкова много красота! Браво, момиче! Великолепни са, оригинални, как само ще греят детските личица!
    Честито Рождество Христово! Здраве за теб и цялото ти семейство и не спирай да твориш! И да ни показваш, разбира се! Нека имаш малко повече свободно време!

    ОтговорИзтриване
  7. Поли толкова хубави неща си направила.Влюбих се в чантичките, прекрасни са.Честита Коледа и всичко най-хубаво желая!

    ОтговорИзтриване
  8. Поли,Честито Рождество Христово!
    Не знам дали си сътворила подаръчета за седемте малки джудженца, или седем малки джудженца са били нужни, за да сътвориш всичката тази красота, но се вклюжих в прекрасните подаръчета, които си измайсторила!
    Особено ме грабнаха чантичките (нали и аз съм била момиченце..- представям си грейналите очички на малките девойки)
    Пожелавам ти да продължаваш все така да носиш радост и лщбов на любимите хора и на приятелите си, и да ти стига времето за всички прекрасни неща, които искаш да измайсториш с ръце и сърце и много любов!Краси

    ОтговорИзтриване
  9. Ехааа, колко проекти и кой от кой по-сладурски! Иначе - много ме изкефи как си съчетала Коледа и Костенурките Нинджа - супер идейка :-) А чантичките са невероятни!!!

    ОтговорИзтриване
  10. Честита Коледа !
    Много сладурски подаръчета и чантичките, и картичките :)

    ОтговорИзтриване
  11. Поли, толкова красота, толкова старание - личи си, че са сътворени с много любов! Весели празници!

    ОтговорИзтриване
  12. Поли, ти си неуморна! :) Толкова много картички и коя от коя по-интересна си направила! Браво на теб! От сега си представям многото ухилени детски личица, които са посрещнали тези твои красоти :)

    ОтговорИзтриване
  13. Харесват ми,много са хубави всичките ви неща,успех и за напред.

    ОтговорИзтриване